• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

KRAAMWEEK

 

De kraamtijd is een tijd vol nieuwe ervaringen. U maakt kennis met uw baby, herstelt van de bevalling en u staat samen met uw gezin volop in de belangstelling.

In de eerste week na de geboorte-de kraamweek- komt de kraamverzorgende voor en met u, de baby en de overige gezinsleden verzorgen. De kraamverzorgende draagt veel van haar kennis, ervaring over aan u en uw partner. U krijgt informatie over het eigen herstel, de aanpassingen die de komst van uw baby vragen en allerlei praktische informatie en handige tips. Maar natuurlijk maakt YouSeeBaby er ook een gezellige week van.

Uren worden geleverd volgens het Lip* Protocol. Na inschrijving bent u gegarandeerd van het aantal uren zoals tijdens het intakegesprek met u is besproken. Elke klant is uniek, iedere situatie weer anders. Daarom stemt YouSeeBaby de zorg en dienstverlening zoveel mogelijk af op uw behoeften.

Werkgebied: Den Helder en omstreken.

Voor vragen, informatie en/of inschrijving kunt u contact opnemen via info@youseebaby.nl.

U kunt via deze link reageren.


*H
et Landelijk Indicatieprotocol Kraamzorg heeft als doel de vraag van de cliënt in kaart brengen en zorg inzetten die aansluit bij de situatie van de cliënt. In veel situaties zal het basispakket LIP passende zorg bieden en in de situaties waarin het nodig is kan kraamzorg, op indicatie van de verloskundige, op maat geboden worden.