• darkblurbg

Door eerst een hevige storm en later het Corona Virus kon de Buik & Baby Bazaar in 2020 helaas niet doorgaan. Op dit moment zijn wij druk bezig met de Buik & Baby Bazaar in 2021. Het is natuurlijk nog niet bekend hoe zich alles ontwikkelt en aan welke regels wij moeten voldoen om de Buik & Baby Bazaar op een goede, leuke, maar vooral ook veilige manier te kunnen organiseren. 

Een nieuwe datum voor 2021 is er daarom ook nog niet. Maar wij zijn alternatieven aan het ontwikkelen waarbij wij de gezondheid natuurlijk voorop hebben staan en toch een leuke middag kunnen realiseren. Wel kunt u zich al voorinschrijven voor 2021. 

Bent u de zorgverlener, -professional, ondernemer, organisatie die graag diensten/producten wil promoten? Dan willen wij u graag uitnodigen om (wederom) aanwezig te zijn op de vierde editie van de Buik & Baby Bazaar.

 

Zwangerschap - Geboorte - Zorg - Shoppen

 

Samen op 1 dag op 1 plaats. Uw gezicht laten zien en het vak, dat met veel liefde uitgeoefend wordt, uitdragen en de cliënt hier bekend mee maken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Vandaar een divers aanbod, maar wel gerelateerd aan zwangerschap, baby, jong gezin.

Geboortezorg gerelateerde professionals die werkzaam zijn in Den Helder & Regio, maar ook diverse bedrijven/organisaties van binnen en buiten Den Helder kunnen zich presenteren op de Buik & Baby Bazaar.

Dit kan vanaf een marktkraam. Maar als u het wat groter wil aanpakken, dan biedt de organisatie verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld door ook gebruik te maken van het grote podium. Of een hotelkamer erbij te huren zodat u daar uw eigen spreekkamer heeft waar u (potentiële cliënten) persoonlijke en onverdeelde aandacht kunt geven. Wij denken hierbij aan lactatiekundigen voor een borstvoedingsconsult, verloskundigen die de cliënt een hartje kunnen laten horen, masseurs of bekkenbodem-therapeuten bijvoorbeeld.

Het podium kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld voordrachten, een modeshow, workshops etc. De organisatie houdt goed in de gaten dat het programma gevarieerd en aantrekkelijk blijft. Heeft u een heel ander idee? Wij denken graag met u mee en kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse om aanwezig te zijn met uw bedrijf, praktijk en/of expertise? U kunt zich nu al voorinschrijven voor de Buik & Baby Bazaar van 2021. Een mooie kans om uw bedrijf en uw diensten te presenteren aan een groot publiek, binnen uw doelgroep! 

U kunt uw interesse aangeven direct via deze link

Let op: inschrijving is enkel mogelijk met een inschrijfnummer van de KvK.

Uw inschrijving is pas definitief wanneer de organisatie van de Buik & Baby Bazaar een datum heeft en u op de hoogte heeft gesteld van de datum en vorm waarop de Buik & Baby Bazaar 2021. Wanneer dit binnen uw plannen en ideeën past, dan bevestigen wij uw deelname.

Promotie

Wij maken de Buik & Baby Bazaar bekend d.m.v. flyers die bij verschillende deelnemers komen te liggen en actief worden verspreid. Daarnaast zijn wij actief met een Facebookpagina van de Buik & Baby Bazaar. Daar geven wij informatie over het evenement, maar zorgen wij ook dat alle deelnemers naar voren komen. Natuurlijk kunt u ook via uw eigen kanalen bekendheid geven aan uw eventuele deelname aan de Buik & Baby Bazaar.

Kijk dan hier voor een sfeerimpressie van de Buik & Baby Bazaar 2019:

 


Wij hopen u graag weer te zien op de Buik & Baby Bazaar 2021!

Hartelijke groet,
Els Coerver
YouSeeBaby - Time to Celebrate
Organisatie Buik & Baby Bazaar