• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een dag om van te genieten en om nooit te vergeten

Wat spannend, jullie gaan trouwen! Waar gaan jullie beginnen, er moet veel geregeld worden. Waar willen jullie trouwen, hoe moet het er uit zien? Welk vervoer, welke band, welke bloemen? Er moeten veel keuzes gemaakt worden om die ene dag zo speciaal mogelijk te laten zijn. 

Dat vraagt om een professionele weddingplanner! Zo kunnen jullie ook in de aanloop naar jullie huwelijk zorgeloos genieten. Een persoonlijke assistent die actief met jullie meedenkt en werk uit handen neemt. Terwijl jullie aan de touwtjes blijven trekken en natuurlijk alles bepalen. 

Time to Celebrate helpt jullie graag bij de organisatie van jullie trouwdag. Van begeleiding tot complete organisatie. Net waar jullie behoefte aan hebben, dus ook voor ieder budget. 

Time to Celebrate kan behulpzaam zijn bij het maken van een plan van aanpak, of het opstellen van een draaiboek. Bij het vinden van de juiste locatie of bijvoorbeeld de styling verzorgen van het boeket, de taart, de uitnodigingen, de centerpieces of de trouwlocatie. 

Wij beginnen altijd met een Wedding Consult, waarna er verder een keuze gemaakt kan worden om meer onderdelen uit te laten voeren door Time to Celebrate. 

Interesse in trouwen in het buitenland? Wij hebben zeer goede contacten in het zuiden van Spanje (omgeving Malaga), waar wij een complete bruiloft kunnen organiseren.