• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wedding Styling

De styling van jullie huwelijksdag bepaalt de uitstraling en is een belangrijk onderdeel waar veel aandacht naar toe gaat. Veel bruidsparen kiezen een bepaald thema en daar wordt de styling op aangepast. 

Kiezen jullie voor een klassiek huwelijk, romantisch, of juist meer vintage of heel modern? Alles is mogelijk natuurlijk en het thema kan doorgevoerd worden in alle onderdelen van de huwelijksdag.

Bij de styling kijken wij onder andere naar de kleurkeuze en die kleur kan terugkomen in de accessoires, bloemen, bruidstaart, opmaak van de tafels. Maar ook in de uitnodigingen, menukaartjes e.d. Zo ontstaat een mooi geheel, aangepast aan jullie wensen en ideeën. 

Willen jullie wel de ideeën die jullie hebben qua styling doornemen met een professional en daarna een uitgebreid moodboard ontvangen met opties die gestoeld zijn op jullie wensen? Dat kan! Vraag dan een Styling Consult aan. Tijdens een persoonlijk gesprek van ca. 1 uur geven jullie aan wat jullie stylingswensen zijn. Tijdens het gesprek bespreken we de uitstraling, wensen en ideeën. 

Na dit gesprek ontvangen jullie van Time to Celebrate;

  • Een uitgebreid, op maat gemaakt moodboard
  • Een offerte om de styling geheel of gedeeltelijk te laten verzorgen door Time to Celebrate

De prijs van een Styling Consult is € 85,- inclusief BTW gebaseerd op 1 uur, exclusief reiskosten
Wanneer u besluit de styling geheel of gedeeltelijk te laten verzorgen door Time to Celebrate, zal het Consultbedrag komen te vervallen.